randki gothów :-). Strona: 22

Dodano: 2006-12-03 23:04

halooooooo! jest tam kto? prosze zerknac do mojej galerii, jak ktos moglby mi pomoc bede bardzo wdzeczny................

Dodano: 2006-12-04 00:10

Pomóc w czym...?
Ja już jestem, byłam na imprezie i stwirdziłam, że wolę czas spędzać na romantycznych randkach we dwoje (plus-minus parę osób, pełnych uczuć, romantyzmy i zaangażowania, niż przy piwie, okazjuąc ciepło i emocje, za którymi nic sięnie kryje, tylko chęć zaspokojenia własnych potrzeb... Nie mam nic przeciwko, by ludzie spędzali czas tak, jak lubią, ale ja mam chyba nieco innego oczekiwania, pragnienia...

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-12-04 14:30

to co dziewczyny, idziemy na te randke ?? 8)

Dodano: 2006-12-04 15:49

NorwegianWinter napisał(a):
to co dziewczyny, idziemy na te randke ?? 8)

Ja bym odpowiedziala tak Ale jak moj chlopak tu wejdzie i to zobaczy to mnie zamorduje xP Tylko z dziewczynami moge chodzic na randki 8) Aczkolwiek.....

Dodano: 2006-12-04 17:10

to powiesz ze jestem dziewczyna od tylu nie ma roznicy hehe gorzej jak od prozodu zobaczy 8)

Dodano: 2006-12-04 17:32

to powiesz ze jestem dziewczyna od tylu nie ma roznicy hehe gorzej jak od prozodu zobaczy 8)

No to jakiś gustowny makijaż polecam :twisted: :twisted:

Dodano: 2006-12-04 18:47

No w sumie tak xP Powiem, ze jestes moja przerosnieta kolezanka z licum Na pewno nikt nie domysli sie prawdy A gdzie pozostale dwie panie ? Narea, Moragno zgubilyscie sie w drodze na randeczke? 8)

Dodano: 2006-12-04 19:13

ja jestem i z boku obserwuję rozwuj wydarzeń :twisted: jaaaasne że idziemy, niech ja tylko się wyrwę z tego mojego zadupia i możemy jeno się wybrać 8)

Dodano: 2006-12-04 19:52

Emm, szłyśmy właśnie, żeby umilić sobie czas, wybrałyśmy drogę przez park, na prawdę się śpieszyłyścmy, ale tam było takie zejście nad wodę, na samym dole, tuż przy brzegu rosła wierzba, jej gałązki omiotały podczas wiatru gładką taflę, zwisały niemal do ziemi, tworząc kopułę, pod którą była taka ławeczka...

W każdym razie ja juz jestem. :D

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-12-04 21:32

Dobra, dobra NIe z takimi bajeczkami do mnie. Przyznajcie sie po prostu ( walcie prosto z mostu :twisted: ) , ze same gdzies poszlysie i zrobilyscie sobie swoja wlasna randke, a nie, ze bajery nam tu takie wciskacie. A co sie dzialo na laweczce ? :twisted:

Dodano: 2006-12-05 00:33

Dziki seks do upadłego i gidziny leżenia i grzania się wzajemnie swoim ciepłem, nie myśląc o niczym... Jakie bajery? Ja tu tylko mówię jak było...

Dodano: 2006-12-05 07:55

Nas nie wzielyscie na ta schadzke !
...1....2....3 FOCH!
<foch>

Dodano: 2006-12-05 11:14

one byly na laweczka pod wierzba a my spacerowalismy i znalezlismy opuszczona ciepla chatke gdzie sie schoalismy przed zimnym wiatrem :twisted:
Endra nie fochuj sie nam bylo lepiej 8)

Dodano: 2006-12-05 13:40

Oho ! Ciiii! Nie miales nic mowic, to miala byc tajemnica Nasze drogie panie nie mialy nic wiedziec Jeszcze sie teraz one obraza :) ...W chatce bylo milutko i cieplutko 8) Skoro sie juz wszytsko wydalo to foch mi przeszedl :twisted:

Dodano: 2006-12-05 17:46

Ha ha, ja i narea jesteśmy w końcu już stałą parą, więc o co idzie? Było zimno? Jakoś przy mojej ukochanej nie zauważyłam.

Nie gniewamy się za to, co robiliście w chatce, jeśli było Wam dobrze, to się bardzo cieszę z tego powodu, chyba o to chodzi. A skoro wszyscy już jesteśmy zadowoleni i rozgrzani...

Dodano: 2006-12-05 17:58

no co wy?przyszłe małżeństwo chcecie rozbijać? co z was za ludzie? :wink:

Dodano: 2006-12-05 18:09

Oczywiście, że nikt nie rozbuje naszego związku, kochanie. Choć, weźmiemy ich i pokażemy im co znaczy PRAWDZIWA randka. <&ltatrzy po wszystkich dużymi, kuszącymi i tajemniczymi oczami> <rzuca zainteresowanym mrożące krew w żtłach spojrzenie> <w otaczającym nagle wszystko mroku błyskają kły, ukazane w kuszącym uśmiechu> <oblizuje delikatnie wargi>

Dodano: 2006-12-05 18:15

<spogląda z nadzieją spod opuszczonej głowy i uśmiecha się ze zrozumieniem. delikatnie podchodzi do Morgany, ujmuje jej dłoń i z wiele obiecującym wzrokiem powoli kieruje go na drzwi wyjściowe robiąc w ich kierunku jednoznaczny gest> to co, idziemy? <uśmiecha się z wolna odsłaniając kły i wolno oblizując wargi>

Dodano: 2006-12-05 19:08

&ltozornie leniwie zbliża się do Narei jeszcze bardziej, aż ich piersi spotkają się ze sobą><dłoń, która trzyma jej własną, podnosi powoli do góry, pozwalając jej poznać zarys sulwetki Morgany, kieruje ją wzdłuż lini biodra, po wcięciu w talii, z boku biustu, po ramiu, a potem przybliża do warg> <chytawargami palec iśsie go delikatnie patrząc spod rzęs w oczy partnerki> <drugą rękę wplata we włosy narzeczonej> <całuje dłoń, którą ma przy ustach> <kładzie ją na swoim karku> <obejmuje Nareę w talii> <składa na jej ustach pocałunek> <gryzie lekko dolną wargę> <oblizuje> <bierze do ust> <smakuje> <całuje głębiej><jedździ palcami wzdłuż linii kręgosłupa ukochanej>

Dodano: 2006-12-05 22:56

&ltodchodzi do Endry od tylu by poczula jego oddech na karku> &ltoczula jak po plecach przechodzi jej delikatnyu dreszcz podniecenia> <delikatnie zwiedza dlonmi cale jej cialo, przesuwajac sie od ud przez biodra, talie do ramion za ktore zlapal mocnie i odwrocil mocnym ruchem jej cialo by ich wzrok sie spotkal i zamarli w bezruchu wpatrzeni w siebie> <delikatnie zaczal piescic piekne cial> <ona zamarla w bezruchu i czekala co zrobi dalej z nadzieja, ze ich rozgrzane namietnoscia usta sie wkoncu spotkaja> <jednak zaczal calowac szyje za poczatku delikatnie lecz z czasem stal sie bardziej agresywny i zaczal nie tylko calowac ale rowniez przygryzac lagodnie skore, co sprawailo coraz wieksza przyjemnosc> <w koncu polaczyli sie w pocalunku>

Dodano: 2006-12-05 23:48

<wsuwanieznacznie kolano między nogi ukochanej><chwyta udem jej udo>&ltrzyspieszony oddech łączy z oddechem Narei><dotykające się piersi ocierają się o siebie przy każdym westchnieniu><ramiona otaczają rozgrzane ciała>&ltalce deliktanie, opuszkami pakców pobudzają nerwy na plecach, wyraźne, podobne do łaskotek pod napięciem... seksualbym><drżenie rozchodzi się spod dłoni po całym ciele, obu ciałach, dochodzi do wyczulonych warg zatapiających się w drugich, w ich miękkości, pasującej idealnie, poznającej nazwajem, gładzącej zmysły><języki spotykają się w tańcum łączą w uczuciu spełnienia><ciepłe muśnięcia><czuły dotyk><dziki ogień>
<unosi się lekko podczas wdechu, gdy napięcie idzie fają w dół><opada, próbując rozładować je pieszczotami><bawi się włosami dziewczyny><chwyta je><tarmosi, masując głowę, drapiąc za uchem, dotykając karku><druga ręka zjeżdza z takii trochę niżej...>&ltrzesuwa wzdłuż lini...>
&ltozwala w tym samym czasie wsunąć sobie rękę pod ubranie, poznać ciało, dać mu trochę rozkoszy><dłonie znowu się cofają po ciele><szukają><znajdują i chwytają>
<całują się jeszcze raz czule>
...
a potem...
<odsuwają się od siebie płynnym ruchem>
<Morgana patrzy na Narę i mruga><zerka znacząco w stronę drzwi>
A Wy co?
Rezygnujecie ze wspołknej randki? Zaraz, gdzie Wy...?
8O
<odwaca się zniesmaczona>
Tak przy ludziach :?: :!:

Dodano: 2006-12-06 11:42

wyploszontko napisał(a):
no hej faceci co z wami ???? pisanie nie wystarczy trzeba działać :D

My tu wszyscy erotomani-poeci :wink: wiec sooorrrryyy :lol:

Dodano: 2006-12-06 12:23

Wojtek... pomyliło Ci się coś chyba.... erotomany - gawędziarze, jak już :lol: :lol: :lol:

Meraviglisa creatura Sono sola al mondo

Dodano: 2006-12-06 14:00

moim skromnym trzeba to powtórzyć... <wolno uśmiecha się z rozmarzeniem po czym chwyta mocno w talii narzeczoną i nagle przyciąga do siebie><składa długi, namiętny jednak jednocześnie nieco brutalny pocałunek na wargach Morgany><wpalata palce we włosy i jednocześnie spoglądając w oczy kochanki chwyta ją za dłoń i prowadzi w kąt ukryty za półprzezroczystą tkaniną>< delikatnie popycha ją na puchowe poduszki rozłożone dookoła><klęka obok spoczywającego ciała narzeczonej i składa dokładny, powolny pocałunek jednocześnie gładząc talię dziewczyny oraz biodra><delikatnie odsuwa się śledząc ruch jej źrenic>
i co Kochanie, oni nie chcą to jakoś trzeba sobie radzić, nie? :wink:

Dodano: 2006-12-06 16:18

<Morgana udaje, że się opiera, pozornie przypadkowo tak manipulując swoim ciałem, by partnerce łatwiej było odnaleźć odpowidnie części jej ciała><daje się całować, a zarazem "walczy", gdyząc delikatnie> <chwyta się kurczowo ciała kochanki> <w chwili, gdy ma wolne usta> Nie przy ludzia...! &ltróbuje wyswobodzić usta cofając się, a gdy to nic nie daje, zrezygnowana oddaje pocałunek>

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło